Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore4.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g68kcal5.8g1.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko32g34kcal2.9g0.6g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.5g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g107kcal9.1g1.9g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822