Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g5.5g3.5kcal0.6g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g5.3g21kcal0.4g3.2g0.9g0.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g4.4g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g2.2g12kcal0.2g1.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g148kcal3g13g9.4g0.8g
Valittu annoskoko32g74kcal1.5g6.5g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal0.8g3.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g231kcal4.7g20.2g14.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316