Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g10g26kcal1.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g89kcal4.4g1g7.2g0.4g
Valittu annoskoko32g44kcal2.2g0.5g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.1g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal6.9g1.6g11.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459