Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)3.9g9kcal0.7g0g0.8g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)3.8g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g86kcal4.4g9g3.6g0.2g
Valittu annoskoko32g43kcal2.2g4.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.1g2.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g134kcal6.9g14g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255