Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke4g4kcal0.7g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g30kcal2g3.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko32g15kcal1g1.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736