Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Siirappi, tumma7g23kcal0g5.2g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g55kcal1.9g11.2g0.3g0.5g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Flora vispi 20%50g110kcal1.5g2.5g10g0g
Flora Vanilla 12%50g95kcal2.3g8g6g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g60g163kcal4.8g7.2g12g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1465kcal29.6g131.8g87g4.2g
Valittu annoskoko310g732kcal14.8g65.9g43.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna155g366kcal7.4g33g21.8g1.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137