Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Sipulikuutiot rainbow100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)10g63kcal0g0g7g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki100g150kcal1g6g13g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g494kcal8.6g21g41g5.2g
Valittu annoskoko310g247kcal4.3g10.5g20.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna155g124kcal2.2g5.3g10.3g1.3g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888