Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai46g162kcal5.5g32.8g1g1.4g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Sokeri 39g159kcal0g39.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 150g67kcal0.3g14.1g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1159kcal22.2g177.6g38.6g8.2g
Valittu annoskoko310g580kcal11.1g88.8g19.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna155g290kcal5.6g44.4g9.7g2.1g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.6g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254