Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Oliivi kivetön musta rainbow13g23kcal0.1g0.7g2.1g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 25g95kcal7g0g7.5g0g
Muna, annos 60g30g26kcal2.3g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1280kcal48.8g79.2g83.6g4.6g
Valittu annoskoko310g640kcal24.4g39.6g41.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna155g320kcal12.2g19.8g20.9g1.2g
Arvot/100g100g206kcal7.9g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460