Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 100g128kcal20.7g0g5g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g195g72kcal1.9g11.7g2.1g3.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g436kcal45.6g24.8g17.2g6.6g
Valittu annoskoko310g218kcal22.8g12.4g8.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna155g109kcal11.4g6.2g4.3g1.7g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630