Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g100g122kcal22.4g0g3.6g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g63g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Basilika, tuore 3.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g368kcal49.6g14.2g11.8g2.2g
Valittu annoskoko310g184kcal24.8g7.1g5.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna155g92kcal12.4g3.6g3g0.6g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234