Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 38g200kcal0.1g0.1g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Maapähkinä 18g100kcal4.5g2.3g7.5g2.8g
Korppujauho 50g183kcal5.3g37.5g0.5g2.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g5g17kcal0.6g3g0.1g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1557kcal32.8g189.4g69.8g16.2g
Valittu annoskoko310g779kcal16.4g94.7g34.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna155g389kcal8.2g47.4g17.5g4.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.5g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739