Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.9g2.4kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.4g0.6g1.8g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen94g130kcal17.8g0g6.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g77g27kcal0.8g5g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g39g140kcal10.9g0.8g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1003kcal70.6g83.2g42g3.8g
Valittu annoskoko310g502kcal35.3g41.6g21g1.9g
Annoskoko puolitettuna155g251kcal17.7g20.8g10.5g1g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418