Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g188g56kcal1.9g7.5g0.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi38g3.8kcal0.6g0.6g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija24g73kcal2.6g0g6.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.8g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g400kcal18.8g19.6g23.6g0g
Valittu annoskoko311g200kcal9.4g9.8g11.8g0g
Annoskoko puolitettuna155g100kcal4.7g4.9g5.9g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995