Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g75g60kcal2g3g4.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g21g61kcal1.7g9.9g1.7g2.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)23g31kcal2.5g0.1g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g884kcal73.4g37.2g47.6g7.2g
Valittu annoskoko311g442kcal36.7g18.6g23.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna155g221kcal18.4g9.3g11.9g1.8g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557