Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 187g119kcal5.6g9g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g1111kcal31.8g119g55.2g4.2g
Valittu annoskoko311g556kcal15.9g59.5g27.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna155g278kcal8g29.8g13.8g1.1g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268