Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl113g405kcal2.2g3g42.7g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 113g44kcal3.7g3.1g1.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.7g3.7kcal0.4g0.2g0.1g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g1283kcal29.4g20.8g120g13.8g
Valittu annoskoko311g641kcal14.7g10.4g60g6.9g
Annoskoko puolitettuna155g321kcal7.4g5.2g30g3.5g
Arvot/100g100g207kcal4.7g3.3g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365327