Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g56g315kcal4.5g20.8g23.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g113g383kcal2.8g93.4g0.6g2.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Siirappi 32g95kcal0g23.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g2639kcal22.4g353.8g127.4g6.2g
Valittu annoskoko311g1320kcal11.2g176.9g63.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna155g660kcal5.6g88.5g31.9g1.6g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785