Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g70g513kcal0.7g0.7g56.2g0g
Siirappi, tumma70g225kcal0.1g52g0g0g
Sokeri 70g285kcal0g70.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Neilikka, annos 4g2.2g8kcal0.1g1.8g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.8g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai158g553kcal18.9g112.1g3.3g4.7g
Oivariini, 60 (100g)151g828kcal1.5g1.5g90.3g0g
Liivatelehti, gelatiini40g140kcal34.3g0g0g0g
Flora vispi 20%502g1103kcal15g25.1g100.3g0g
Flora Vanilla 12%502g953kcal22.6g80.2g60.2g0g
Sokeri 171g692kcal0g170.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.8g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g602g1625kcal48.1g72.2g120.4g0g
Puolukka 602g234kcal2.6g40.9g3g15.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g14644kcal294.4g1317.4g873g40.6g
Valittu annoskoko3100g7322kcal147.2g658.7g436.5g20.3g
Annoskoko puolitettuna1550g3661kcal73.6g329.4g218.3g10.2g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137