Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1002g357kcal1.6g71.2g0.9g20g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Margariini 60%, keskiarvo 376g2000kcal1.2g1.3g225.4g0g
Kananmuna kuoreton 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Sokeri 426g1728kcal0g425.3g0g0g
Maapähkinä 175g996kcal44.9g23.1g75.4g27.7g
Korppujauho 501g1834kcal52.5g375.1g5.2g26.5g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g50g170kcal6g30g1.4g6g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g15576kcal326.4g1897.6g702g160.6g
Valittu annoskoko3100g7788kcal163.2g948.8g351g80.3g
Annoskoko puolitettuna1550g3894kcal81.6g474.4g175.5g40.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739