Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha427g708kcal81.1g0g42.7g0g
Keittojuurekset, apetit213g56kcal1.9g10.2g0.6g4.9g
Peruna, keskikokoinen 60g427g256kcal6.4g55.5g0.4g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi5.9g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 5.9g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g16g12kcal1.2g1.5g0.1g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha32g52kcal6g0g3.1g0g
Keittojuurekset, apetit16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g3125kcal253g153g162.8g21.2g
Valittu annoskoko3104g1562kcal126.5g76.5g81.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna1552g781kcal63.3g38.3g40.7g5.3g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250