Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1701g5700kcal204.2g1122.9g40.8g139.5g
Grahamjauho 104g341kcal11g63.1g2.3g10.3g
Siirappi 76g228kcal0.1g56g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 76g244kcal21.9g5.3g15.1g23.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 61g408kcal16.3g4.2g35.1g7.4g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Vesi945g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 95g70kcal12.4g1g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g14818kcal531.8g2505g282g373.6g
Valittu annoskoko3104g7409kcal265.9g1252.5g141g186.8g
Annoskoko puolitettuna1552g3705kcal133g626.3g70.5g93.4g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010