Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g416g3677kcal0g0g416g0g
Kookosrasva 100 % 864g7661kcal7g0g863.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton400g1280kcal92.4g42g83.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g480g1056kcal22.1g235.2g3.4g192g
Manteli 320g1971kcal77g21.1g172.8g23g
Saksanpähkinä 112g762kcal16.5g3.7g73g17.8g
Hasselpähkinä 80g515kcal11.3g2.7g48.8g14g
Rusina 432g1263kcal12.1g259.6g2.2g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g36371kcal476.8g1128.6g3325g577.4g
Valittu annoskoko3104g18186kcal238.4g564.3g1662.5g288.7g
Annoskoko puolitettuna1552g9093kcal119.2g282.2g831.3g144.4g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201