Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 45g239kcal0.1g0.2g27g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.8g5.8g0.9g7.5g
Kanaliemi rainbow 1 L1499g749kcal59.9g15g59.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)300g180kcal3g13.5g12g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g23g20kcal0.2g4.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.6g41kcal0g0g4.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 51g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kanaliemi rainbow 1 L254g127kcal10.1g2.5g10.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)51g31kcal0.5g2.3g2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g3.7g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g3361kcal189.8g159.8g235.8g44.2g
Valittu annoskoko3105g1680kcal94.9g79.9g117.9g22.1g
Annoskoko puolitettuna1553g840kcal47.5g40g59g11.1g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563