Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Purjosipuli 530g121kcal9.6g12.7g1.1g11.1g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g44g95kcal6.1g9.5g3.7g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g2634kcal52.8g163.8g188g63.4g
Valittu annoskoko3105g1317kcal26.4g81.9g94g31.7g
Annoskoko puolitettuna1553g659kcal13.2g41g47g15.9g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665