Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1443kcal120.6g0g107.8g0g
Vesi1689g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g104kcal3.3g2.6g8.5g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g844g422kcal11.8g92.9g1.7g11g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g236kcal16g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g4412kcal303.4g191g273.2g22g
Valittu annoskoko3105g2206kcal151.7g95.5g136.6g11g
Annoskoko puolitettuna1553g1103kcal75.9g47.8g68.3g5.5g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901