Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g256g4.4g12.8g
Margariini 60%, keskiarvo 281g1498kcal0.9g1g168.8g0g
Juusto, keskiarvo 563g1968kcal140.8g1.4g155.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 563g190kcal17.2g27.6g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 464g662kcal58g1.4g47.6g0g
Tonnikala öljyssä 422g801kcal114.4g0g38g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 450g464kcal15.5g81g4.8g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g13677kcal768.2g736.8g840g51.8g
Valittu annoskoko3108g6838kcal384.1g368.4g420g25.9g
Annoskoko puolitettuna1554g3419kcal192.1g184.2g210g13g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453