Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1863g2589kcal353.9g0g130.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 512g710kcal64g1.5g50.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Kesäkurpitsa419g71kcal1.7g10.5g2.5g2.9g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g6933kcal847.8g56.4g368.4g19.6g
Valittu annoskoko3108g3466kcal423.9g28.2g184.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna1554g1733kcal212g14.1g92.1g4.9g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684