Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1260g1058kcal13.9g230.6g5g22.7g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g420g2570kcal88.6g29g234.4g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g140g560kcal28g72.8g16.8g44.8g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g35g101kcal0g4.4g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g70g0.4kcal0g69.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti49g245kcal12.2g16.3g14.1g13.9g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g119g636kcal5.8g61.9g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g12661kcal493g1000g774.6g163.2g
Valittu annoskoko3108g6330kcal246.5g500g387.3g81.6g
Annoskoko puolitettuna1554g3165kcal123.3g250g193.7g40.8g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520