Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 80g28kcal3.7g1.6g0.2g2g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g154kcal12.2g5.6g7.8g4.4g
Valittu annoskoko311g77kcal6.1g2.8g3.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g39kcal3.1g1.4g2g1.1g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264