JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras16g43kcal1.4g8.3g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g861kcal80.2g25.8g48g6.6g
Valittu annoskoko311g431kcal40.1g12.9g24g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g215kcal20.1g6.5g12g1.7g
Arvot/100g100g138kcal12.9g4.1g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927