Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 125g161kcal26g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g125g45kcal2.3g8g0.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g31g30kcal2.5g4.4g0.2g2.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.1g5kcal0.3g1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.9g6.6kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g540kcal63.8g31.2g17.8g6.4g
Valittu annoskoko311g270kcal31.9g15.6g8.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g135kcal16g7.8g4.5g1.6g
Arvot/100g100g87kcal10.3g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040