Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 83g67kcal1.3g14g0g2.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g44g155kcal3.5g33.2g0.8g1.3g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.2g16kcal1g0g1.4g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g6.2g13kcal0.2g1.7g0.6g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g21g56kcal2.9g0.2g4.8g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g705kcal18.2g98.8g25g7.6g
Valittu annoskoko311g353kcal9.1g49.4g12.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal4.6g24.7g6.3g1.9g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251