Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g100g80kcal11g2.9g2.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti7.5g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Basilika, tuore3.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g436kcal32g37.8g17.2g3.8g
Valittu annoskoko311g218kcal16g18.9g8.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal8g9.5g4.3g1g
Arvot/100g100g70kcal5.1g6.1g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738