Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g105g106kcal21.8g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 53g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.6g11kcal0.2g1.6g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Punaviini 18g12kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g377kcal47.8g18.4g14.6g5.4g
Valittu annoskoko312g189kcal23.9g9.2g7.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g94kcal12g4.6g3.7g1.4g
Arvot/100g100g61kcal7.7g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614