Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium56g10kcal0.6g1.7g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)113g73kcal3.6g5.4g3.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 28g86kcal1g1.2g8.5g0.1g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 56g192kcal14.9g0g14.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g811kcal56.8g19.2g55.2g0.2g
Valittu annoskoko312g406kcal28.4g9.6g27.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal14.2g4.8g13.8g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040