Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1361g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 320g709kcal56g0g54.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 528g400kcal9.9g81.5g1.1g5.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 168g56kcal1.1g9.5g0.3g4.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 320g109kcal3.5g17.3g0.6g9.3g
Sipuli, paistettu 56g57kcal0.7g2.7g4.6g1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 18g52kcal1.9g2.6g3.7g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa340g255kcal13.6g44.2g0.3g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g3275kcal173.4g315.6g130g74.2g
Valittu annoskoko3112g1638kcal86.7g157.8g65g37.1g
Annoskoko puolitettuna1556g819kcal43.4g78.9g32.5g18.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277