Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2720g3465kcal586.4g0g122.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 80g56kcal1g9g1g3.1g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Curryjauhe (-), annos 5g12g39kcal1.2g6g1.2g1.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g80g276kcal8g60.8g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g7784kcal1197.6g167g254.6g19.2g
Valittu annoskoko3112g3892kcal598.8g83.5g127.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna1556g1946kcal299.4g41.8g63.7g4.8g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286