Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g225g1306kcal49.2g44.7g113.8g0g
Voi 60% rasvaa 157g858kcal1.4g0.8g96g0g
Liivatelehti, gelatiini899g3139kcal769.8g0g0.9g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g34g0.4kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa225g1259kcal18g83.2g94.4g27g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g225g1151kcal20g65.7g89.9g13.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g450g1147kcal26.5g14.4g107.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka225g841kcal2.7g206.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl675g2428kcal13.5g18.2g256.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6228g24258kcal1802.4g867.8g1517.6g80.6g
Valittu annoskoko3114g12129kcal901.2g433.9g758.8g40.3g
Annoskoko puolitettuna1557g6065kcal450.6g217g379.4g20.2g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190