Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g673g148kcal6.7g30.3g0g13.5g
Tonnikala öljyssä 382g724kcal103.5g0g34.3g0g
Kesäkurpitsa808g137kcal3.2g20.2g4.8g5.7g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 91g804kcal0g0g90.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g830g291kcal8.3g56.5g4.2g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6228g4410kcal254g249.4g269.8g72.8g
Valittu annoskoko3114g2205kcal127g124.7g134.9g36.4g
Annoskoko puolitettuna1557g1103kcal63.5g62.4g67.5g18.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741