Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka901g99kcal9.9g9.9g1.8g9g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Seiti, pakasteena - Findus901g631kcal144.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6237g1698kcal314.6g66.4g10.6g36.8g
Valittu annoskoko3118g849kcal157.3g33.2g5.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1559g425kcal78.7g16.6g2.7g9.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750