Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.8g0g0g
Rypsiöljy 36g317kcal0g0g35.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 80g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 72g246kcal7.3g50.2g0.9g2.5g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Rusina 24g70kcal0.7g14.4g0.1g2.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g16g96kcal3.8g1.1g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1998kcal31.2g242.6g97g10.8g
Valittu annoskoko312g999kcal15.6g121.3g48.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g500kcal7.8g60.7g24.3g2.7g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097