Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg150g80kcal2.1g17.1g0.3g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia60g84kcal10.2g0g4.8g0g
Sipulikuutiot Apetit30g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g38g23kcal0.4g1.7g1.5g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g421kcal27.8g45.4g13.6g2g
Valittu annoskoko312g211kcal13.9g22.7g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna156g105kcal7g11.4g3.4g0.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147597