Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g9g19kcal1.2g1.9g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.5g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Timjami, annos 3g1.5g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g634kcal26.4g20.6g48g5.6g
Valittu annoskoko312g317kcal13.2g10.3g24g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal6.6g5.2g12g1.4g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407