Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 83g28kcal2.5g4.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 166g571kcal17g116.5g2g5.8g
Margariini 80 % laktoositon 29g204kcal0.2g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1764kcal43g270.2g52.8g12g
Valittu annoskoko312g882kcal21.5g135.1g26.4g6g
Annoskoko puolitettuna156g441kcal10.8g67.6g13.2g3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250