Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g94g160kcal9.6g2.5g12.5g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g156g55kcal4.2g7.3g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)63g103kcal1.9g2.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g636kcal31.4g24.6g45.4g0g
Valittu annoskoko313g318kcal15.7g12.3g22.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal7.9g6.2g11.4g0g
Arvot/100g100g102kcal5g3.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206