Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 54g18kcal0.2g1.9g0.4g1.8g
Sokeri 37g150kcal0g36.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.1g14kcal0g3.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g363kcal0.4g84.4g0.8g3.8g
Valittu annoskoko313g181kcal0.2g42.2g0.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal0.1g21.1g0.2g1g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771