Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus258g180kcal41.2g0g0.8g0g
Rypsiöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g19g100kcal1g1.4g10.1g0g
Valkoviini kuiva 32g22kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g661kcal84.6g3.2g28.2g0g
Valittu annoskoko312g331kcal42.3g1.6g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal21.2g0.8g7.1g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972