Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 144g169kcal24.9g0g7.6g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.3g0.1g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 67g236kcal1.3g1.8g25.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g22g200kcal0g0g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1399kcal63.4g23.6g117g2.4g
Valittu annoskoko313g700kcal31.7g11.8g58.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g350kcal15.9g5.9g29.3g0.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095