Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 214g308kcal34.3g0g19.1g0g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.3g0g
Purjosipuli 26g5.9kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Korppujauho 6.4g24kcal0.7g4.8g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1009kcal74.2g12g73.8g3.6g
Valittu annoskoko312g505kcal37.1g6g36.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g252kcal18.6g3g18.5g0.9g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230